Velkommen

Vi har undervist i navigation og sejlads i mange år i ind- og udland samt i sejl- og motorbåde – herunder også powerboats, og vi har lavet kurser på Mallorca igennem snart tyve år. Vi har erfaret, at mange er interesserede i at lære at sejle, måske købe en båd; men også at det kan virke uoverskueligt, at skulle følge undervisningen i en sejlklub, der måske tager flere sæsoner. Det danske vejr kan også være en årsag til, at man ønsker sig et sejlerkursus under lunere breddegrader.
Vi leverer teoretisk og praktisk undervisning, hvor du bor ombord på båden, så du efter en uge er klar til at gå til prøve jævnfør Søfartsstyrelsens regler. I løbet af ugen veksler vi mellem teoretiske opgaver og praktiske øvelser samt oplevelser ud over det sædvanlige, når vi sejler rundt og besøger havne og cala’er (små bugter) i farvandet ved Mallorca.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top